Nu är Kattens Dag-borden laddade för Örebro Katthem:

Av förståeliga skäl ser de lite likartade ut!

GRIZZLY ZOOS:
IMG_7394
PET PRODUCTS:
IMG_7404
HUSDJURSCENTER:
IMG_7400
Bilder kommer från Arken Zoo och Kumla Hund&Katt så småningom! Kurr!

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Nu är Kattens Dag-borden laddade för Örebro Katthem:”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *