Förstånd


Djuren har mera förstånd än vi tror,
förklarar personer som forskar.
mer än vi anar i skallarna bor
på harar och starar och torskar.
Detta berättar jag nu för min katt
som tankfullt mitt yttrande följer.
Är det en gäspning eller ett skratt
hans rörliga mungipor döljer?
Något – men vad? – är det alldeles klart
som innerst i ögonen blänker.
Uppenbart är han tillräckligt smart
att ej tala om vad han tänker.

– Kajenn

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Förstånd”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *