Just nu har vi lite fullt upp…

kasse
Jag försöker packa ned mig i Stora mattes kasse när hon nu ska åka hem till Landet!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Just nu har vi lite fullt upp…”

  1. Jag tror att ni har älskat att ha Stora matte hos er i flera dagar nu, och tänk så bra att ni kunde ta tass om henne medan hon var hos er! Nu är det Tanjas tur att ta tass om sin matte igen, vilket jag vet att hon gör med den äran. Hälsa mattarna och husse så mycket från oss och jama till dem att det var underbart roligt att få träffa dem i måndags – vi ses alldeles för sällan, men huvudsaken är ju att vi tänker på varandra!

    Nospuss från sr. Carina, klosterkatternas tjänarinna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *