Ett ljus för Turbo


Ibland funderar jag mycket på vilka kattvänner, vänkatter och andra, som läser min lilla blogg. Och vilka jag berör, informerar eller tröstar, vilka som blir sedda, hörda eller rörda. Och var gång jag får kontakt med er läsare, så gör det mig ödmjuk och tacksam!

Vi katter kan, om vi får kärlek, ge så mycket tillbaka. I ett spinnande nätverk skapar vi också medlemskap för både känd och okänd, för dem nära och dem i det perifera: Alla är välkomna!

Därför – när jag får förtroenden eller frågor, vädjan eller kritik – försöker jag att svara alla med respekt och omtanke. Det är inte så att jag skickar standardsvaret ”Tack för ditt jam, jag återkommer!” till någon, för mina svar kommer från hjärtat.

Och det gör också detta, ljuset som brinner ovan, för dig, Turbo! Din matte och husse bad oss tända det till minne av ”Vår älskade katt Turbo 000501–131121”. Men vi har också tänt ett ljus i den kattsäkra lyktan i fönstret… Vila i Frid, omsluten av SkaparKattens Mjuka Tassar!
turbo

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Ett ljus för Turbo”

  1. Vilken vacker katt du är, Turbo! Jag förstår att din familj saknar dig gruvligt mycket… men ni ses snart igen på andra sidan Regnbågsbron. Puss på vackernosen och tröstkramar till matte och husse!

    sr. Carina, klosterkatternas tjänarinna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *