Reflexer på!

Mjau, matte har hittat lilla reflexkragen! Nu är det bråttom ut!
IMG_7304
Jag får stå ut med att det står Doggy på den – alla ser ändå att jag är en katt!
IMG_7317
Och mina ögon kan reflexa rätt bra i mörkret också! NEJ MATTE jag vill INTE gå in än!!!
IMG_7316

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Reflexer på!”

    1. Mjau, fast vi ska försöka hitta nåt reflexigt som syns ännu bättre! Den här åker bara runt halsen hela tiden… NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *