Kriser och katastrofer – vem kan hjälpa?!

Prövningar gör en stark, sägs det. Men ibland undrar man hur mycket det går att stå ut med. Vissa gånger kan man aktivt räcka ut tassen, göra något aktivt och praktiskt, och rädda en MedKatt från lidande, men lika ofta kan man bara försöka trösta, lyssna och finnnas nära med kärlek…

Först idag tänker vi på kära vännen och trogna katthemsmedarbetaren BM, som i morse miste sin pappa. Tröstens kramar till dig, godaste vän! SkaparKatten tar tass om nära och kära, lägger sin mjuka svans kring dem och ger Evig Frid!

Sedan spinner vi HEALING av högsta prioritet till mattes Älskade Mormor som läggs in på USÖ idag för en livsviktig operation. Vi spinner och spinner och SPINNER!!! Gör ett bra jobb, alla doktorer!

Idag räcker vi ut tassen via SnuffeFonden, med hjälp av alla er som ger och ser och ber:
paddy
PADDY, den lilla grekiska katten
, har varit så sjuk i natt att matte gått upp gång på gång för att se om han fortfarande levde… Idag åker han till veterinären och vi håller tassar och tummar med all kraft!
blythe1
Katten PUTTE, 13 år, har just iltransporterats till Djurkliniken, då han har stopp i magen. Husse har varit mycket sjuk själv, nu nyopererad, ingen inkomst…  och kan knappt stå på benen, men sätter fokus på sin älskade katt. Husse grät av tacksamhet när han fick veta att SnuffeFonden kunde bidra. Så håll tummarna nu för Putte! Hans lilla kattkompis vill ju att han kommer hem igen – även om Putte är nästan blind så har de jättekul tillsammans!

Så kommer kompisen Enzo att behöva mer hjälp… Vilket visar att SnuffeFonden verkligen behövs! Ge gärna ett bidrag – det räddar LIV!snuffe2

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Kriser och katastrofer – vem kan hjälpa?!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *