Jag har inte hämtat mig från chocken!

Ikväll fick vi oväntade gäster… Jag har inte riktigt hämtat mig än!
IMG_7288
En HUND i mitt hem, mitt revir?!!! Jag fluffade upp storpälsen och talade om för hunden att gå och sitta i hörnet… Att möta hundar utomhus bekymrar mig inte så värst. Men här HEMMA?!! Även om det är snälla Klosterhunden Belle, så vete katten…
IMG_7287
Men Belle gick artigt och satte sig i knäet på gammelmatte Gitte, så hon förstod kattiska bra. Jag fick mycket gos av Klostermattarna, och en leksak till mig och en till Nova… Plus att vi fick smaka Belles mat, den var god!
IMG_7298
Så vi kan nog andas ut nu och förlåta hundbesöket träna med att träffas fler gånger säger matte. Optimisten!
IMG_7265Puh!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Jag har inte hämtat mig från chocken!”

 1. Jamarns vad modig du var som jamade ifrån till skällisen!
  Skällisar är ju inte riktigt vad man förväntar sig att hitta hemma. Men vilket mysigt besök ni fick av klosternmattarna! *kurr*
  *nosbuffar*

  1. Mjau, de är så mysiga. Vi bjöd på thé och mattes muffinsar och Belle knaprade i sig all kattmat hon kunde hitta. Kurr, de får gärna komma igen! NosPuss Wikki

  1. Mjau, Belle är väl kattifierad av Klosterkatterna, hon är som tur är finkänslig. Och chocken har släppt nu. NosPuss Wikki

  1. Tack för tipset! Vi håller tassarna och spinner healing allt vi kan! Till alla missar som behöver… TassKram Wikki

 2. Vilket fint besök ni fick och Belle är ju finkänslig och van vid katter 🙂
  Så MODIG du var!!! Du är ju imponerande stor och fluffig mot Klosterkatterna.
  Tur att ni fick smaka på Belle’s mat när hon knaprade i sig allt av er mat hon hittade 😉

  =^.^=

  Nosbuffar

  1. Mjau, tyvärr är det fotot där jag visar hela min fluffiga slagssida alldeles för suddigt, men jag kan blåsa upp mig minsann! Och mitt morr är respektingivande. Så klart jag försvarar mitt revir, fast det behövdes inte så värst ändå… TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *