Välkommen Simba och Tasse!

Gunilla-Hedenby-katterna-Sima-TasseDet är en verklig lycka man får i hjärtat av att se bilden på hur Tasse och Simba, två unga kattkillar, med energi och fart tagit tass om matte Gunilla! (Tasse är den stålgrå katten och Simba den bruntabby.) Jag är helt säker på att vår vän Änglakatten Frasse är mycket nöjd med det hela!

Mjau, när nyheten släpptes i Gunillas spalt i veckan, då var det mer än en bloggkatt som fick en lyckotår i ögonvrån, för nu vet vi att ”Frasses arvtagare” kommer att fylla hennes dagar med mening – med upptåg och skratt, med sådana bestyr som bara två levnadsglada katter kan! Välkomna i bloggkattgänget, Simba och Tasse, och lycka till! Buff!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Välkommen Simba och Tasse!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *