WikkiNostalgi

Matte lade upp tidiga Wikkibilder av mej på Facebook, de kommer här också, för er som inte har tillgång till FB, fast som bonus får ni fler här:

Titta vilket litet nylle:
070927k 121b
Jag hade konstigt nog ganska kort päls när jag flyttade in hos husse och matte:
071013k 009
Och det här var precis när jag blivit ID-märkt. Jag har lyckats få grön färg på tassen!
071013k 034
Jag var så lång och smal…. Fotomodell, redan då!
071125k 064
Både på längden och på höjden!
080109k 165 liten wikki
Det är lite skillnad numera:
IMG_7142

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “WikkiNostalgi”

  1. Båtsman var oxå mer korthårig när han var yngre, han har nu fluffat till sig rejält med krage dessutom.

    Du är en stilig svart/vit drottning nu Wikki 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *