Mina porträtt på redditsgetdrawn

Matte postade en bild av mig på redditsgetdrawn och
se vilka roliga porträtt jag fick tecknade av mig själv:
zimaka
Wikipedia watching wikipedia:
drawinglearner
En suverän karikatyr:
earworms
Och en söt fluff:
Sokatovie
Thanks to all four artists! ♥♥♥♥♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Mina porträtt på redditsgetdrawn”

  1. Den fjärde bilden tycker jag var sötast! ^^
    Fast du, Wikki, är ju alltid sötast i verkligheten. <3 *kliar under hakan o bakom öronen*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *