Porslinskatter – stillsamma huskatter!

DWKittyAnHow DWPomPoms DWSugar MiniKittensAsst MiniPersianHimalayan
Jag läste någonstans om en kvinna som hade 21 000 prydnadskatter i sitt hem. Tänk att vara sådan där kattsamlare att man bara MÅSTE ha ett ex av varje sorts porslinskisse som finns? De fina katterna ovan kommer från en samling av märket Hagen Renaker från USA.

Matte säger att även om porslinskatter INTE hårar ned alla hemmets kläder och textilier så tycker hon ändå att vi, Nova och jag, är hennes finaste prydnadskatter!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Porslinskatter – stillsamma huskatter!”

  1. Vi håller med! Det finns inte finare prydnadskatter än dem med päls och fina ’spinn’. Äkta vara är alltid bäst – och man kan ha ganska många *blink*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *