Carpe felis

catch
Idag tänker jag inte tänka. Det har varit så hektiskt känslomässigt de senaste dagarna. Jag tänker bara ligga här intill matte och titta på när hon kantbränner de klippta hittekattsbanden (Så att de inte ska fransa upp sig.) och lägger i en skål. Vara katt i nuet. Bara titta, få en klapp emellanåt och så trivas! Vi är lyckliga här i Nya Hemma. Vilken skön dag vi ska ha!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Carpe felis”

    1. Mjau, fast idag kom inga kuliga reparatörer att busa med. Den underhållningen saknade jag… TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *