Ny karriär kanske?

httpv://youtu.be/07HJwaIBbDM
Jag kan nog jamrappa lika bra som den här kusinen!!!

Så här:image

Vild vild katt
ha fnatt
sväng släng svans
spratt i fatt
Bara för att
ja e kattimage
Å om du vet nåt
sett nåt
uppåt nedåt
kattåt
beredd på’t
ja e katt
Mera jam
inte tam
alltid sattimage
i egen ram
mer bak än fram
aha ja ja ja e katt
svart vit vit svart
tass i lass
katt klass
trans elegans
me egen svans
vadå nånstans
utan sansimage
full balans
staketdans
ja e katt
klapp klo klös
randig tiger lös
mera möss
visst misse
rapp kisse
ja e katt
ute i natt
vild vild katt

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *