Gissa vad det här är?

IMG_7044 IMG_7058

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Gissa vad det här är?”

    1. Rätt jamat! Nu ska vi bara hitta på ett bra hösttema, något att tävla om och vem som behållningen ska gå till! TassKram Wikki

      1. Verkligen inte ”bara” att besluta om så viktiga saker. Vi väntar med spinning på resultatet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *