Eviga spår

Vår vän katten Tanja på Landet har hjälpt Stora husse att dekorera det nygjuta garagegolvet!
IMG_7024

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Eviga spår”

  1. Snyggt mönster! Hoppas Stora Husse uppskattar hjälpen – och den eviga påminnelsen om Tanja 🙂

    1. Mjau, vi hoppas att hon tassade rent sina luddiga fötter i det fuktiga gräset sedan, så att hon slapp slicka bort cementrester ur dem! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *