Party med Kjelle!

Min kompis Kjelle Bus är en sann levnadskonstnär och vet att fira viktiga saker! Idag firar han att hans blogg haft 50 000 besökare, läs mer HÄR! HurrJam, Kjelle!
Kjelle

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Party med Kjelle!”

  1. Och imorgon fortsätter PARTYT med att fira min 3:e Gotcha Day ( 3år sedan jag flyttade till min matte o husse).
    Tack för att du gör reklam för mitt party och kommentars Maraton !
    Nospussar o tassklappar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *