Lika bra att planera inför Kattens Dag!

Första Advent-helgen firas traditionellt ”Kattens Dag” och många djurbutiker har event tillsammans med katthem och kattklubbar. I år blir det lördag den 30 november och söndag den 1 december! Så här såg Örebro Katthems bord ut på Pet Products förra året:
kd
Då hade vi bord hos Arken Zoo också. Det ska bli spinnande att se var vi får vara i år!
Det är lika att se till förberedelserna i god tid! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Lika bra att planera inför Kattens Dag!”

  1. Wikki, säg till Matte och Stora Matte att ringa eller maila de butiker ni varit i tidigare och säg att ni kanske kan förgylla deras Kattens Dag om de skyndar sig att bestämma sig. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *