Rörande bilder från brand i Sundsvall

syrgas
HÄR i Sundsvalls Allehanda kan du se en fin film med brandmännens engagerade arbete att hjälpa den rökskadade katten! Nu håller vi tassarna att insatsen hjälpte och att katten kryar på sig – och hans husse också så klart!
fara
Vi har en sådan här skylt på dörren vid Nya Hemma för säkerhets skull.
Man vet ju aldrig hur faror kan uppstå…
Men vi känner oss mycket tryggare där vi bor nu!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Rörande bilder från brand i Sundsvall”

 1. Det är en suverän skylt ni har! Med klara anvisningar och fina bilder på både Wikki och Nova, dessutom en toppenbra vägledning var kattburarna finns!
  Hoppas att den sitter långt ner på er dörr. För är det rökfyllt i trappuppgången syns den bäst nära golvet, där räddningpersonalen rör sig!

  Kram
  /Julia å missar

  1. Oj! Det där med LÅGT NED har vi inte tänkt på! Det har du ju 100% rätt i! Man kan kanske ha två skyltar – en nere på dörren och en uppe vid dörrklockaknappen! Tack för ett toppenråd! NosPuss Wikki

 2. jag har en lapp med i min plånbok att dom ska rädda mina 2 katter om det skulle hända nåt med mig också!och en vid min ytterdörr

  1. Mjau, lapp i plånboken är en bra idé – vi har det också på ICE-info i husses och mattes mobiler! TassKram Wikki

 3. Matte läste i vår tidning imorse att det var en anlagd brand (ruskigt) i en lägenhet i en förort söder om Stockholm. Husse klarade sig och vet ni, Räddningstjänsten gick in för att hämta de två katterna som blivit kvar och de blev omhändertagna av Djurambulansen. De klarade sig! Tänk vad bra de är, de som jobbar på Räddningstjänsten, som tänker på att rädda *alla* levande vid en brand. <3

  Svanshonnör för alla som inser att våra liv också är värda att räddas.

  1. Skönt att höra att de mår bra! Vi gillar Räddningstjänsten! De kämpar verkligen för att rädda vad som räddas kan. <3 NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *