LoppisFynd till HöstTasseriet!


IMG_6894
En söt gammaldags bonad med en charmig kattfamilj! Den är inte kantsydd eller ramad, men i gott skick – och den har lite höstkänsla!

Så nu MÅSTE jag ta mig i pälskragen och få till ett ordentligt Tasseripaket och en tävlingsuppgift, och… Matte, i vilken flyttlåda ligger våra Tasserisaker?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “LoppisFynd till HöstTasseriet!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *