Delikatast rå!

kok
För ganska länge sedan jamade jag om den roliga och innovativa kaffekokarkokboken när den var nyutkommen. Iggy och Gucci fortsätter naturligtvis att inspirera matte till coola recept som ”Korvetti” ovan, tillverkade i kaffebryggaren. Deras hemsida där maten lagas både i diskmaskin och locktång framkallar oavbruten skratthicka.

Men när jag funderar på kattmat så faller det sig både prestigelöst och enkelt: Den är alltid godast RÅ! Så jag hoppas att det snart kommer ett BARF a la Katja – då behöver kaffebryggaren inte ens slås på!!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *