Vill gömma mig bakom något

cZV0Mhq
Idag är visst en ”sån där dag”…

När jag skulle sätta mig och titta på gårdagens 150 bilder från utställningen i Norrköping, så fanns bara en enda bild på kameraminneskortet! Nu väntar PROBLEMlösning… Tur att jag vet att de finns nedsparade på en annan dator…

Och så när jag skulle lägga upp det här inlägget så kom först bara rubriken upp, och jag fick skriva om allting. Suck! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *