Söndagsbio!

httpv://youtu.be/ky9MPO2caIk

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Söndagsbio!”

    1. Mjau man blir glad av att se katter som Lever som SkaparKatten avsett dem att göra. Men nyfikna människor behöver väl inte veta allt?! TassKram Wikki

      1. Jag tror människorna bara är avundsjuka på hur katterna kan ha ett så väl fungerande samhälle o därför vill lära sig?!? *hoppas* ^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *