Fortfarande lådvis av saker att hålla reda på

Fast nu börjar en viss struktur att infinna sig, d v s lådor märkta badrum står inte i köket och lådor märkta förråd står inte i badrummet…
IMG_6523
Jag har parkerat mig centralt och må se avslappnad ut, men jag har full koll! Det är specialspärrar på fönstren så de låses med fem centimeters springa och inte går att pilla upp mer – det fläktar jätteskönt till min utkiksplats.
IMG_6515
Bara min svängande svansplym avslöjar min vaksamhet…
IMG_6518
Det här var en extra skön låda! Märkligt att människorna inte har den här mysiga lådmöbleringen permanent, man kan ju inte ha det bättre?!!
IMG_6519

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Fortfarande lådvis av saker att hålla reda på”

  1. Kattonger är verkligen jamarmysiga att sova på! Och busa i… Och gömma sig i… Kattonger är nog bra till allt när jag tänker efter!
    *nosbuffar*

  2. Syns tydligt att du har full koll på läget och att det är du som står för all planering. Visst är det synd att människor inte förstår att uppskatta det vackra i lådor och kartonger?

    1. Mjau, en bra kattong är det bästa som finns! Och tänk, just nu har jag över 40 stycken! *spinner* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *