…and the reason she came into my life for such a short time…

Ibland kan en enda katt förändra ditt liv för alltid. Jag vet att jag har påverkat mattes och husses liv mycket, och kanske lite grann för de katter som får hjälp genom att vi gemensamt höjer tassarna…
she
Det här är Nova. Läs om hur hon förändrade sin människas liv HÄR!

Hur påverkar du din människa?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “…and the reason she came into my life for such a short time…”

  1. Matte är alldeles tårögd. Så fint att den lilla kissen fick en fin tid på slutet och visst är det så att vi alla har en mission att fylla hos våra 2-beningar. En del av de 2-benta förstår kanske inte det, en del förstår det under resans gång och några när det är förbi.

  2. <3
    Vi har nog påverkat vår matte och husse lite, att vi kom hem gjorde att de började tänka på saker de inte tänkt sådär jättemycket på innan. Katthem och hemlösa katter tex. Nu hjälper de till lite grann i alla fall och det är ju alltid något.Nosbuffar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *