Charlize söker hem…

cahrlixe
Den här söta kattmamman finns hos Livbojen i Eskilstuna. Visst är hon lite lik en Wikki?!

Du hittar mer information om henne HÄR. Charlize vill komma till ett hem med utevistelse och en matte/husse som kan hjälpa henne med bra pälsvård. Hon är en mycket snäll, sällskaplig och kärlekstörstande katt. Jag vet så väl hur hon känner sig…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Charlize söker hem…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *