Jamarns också…

Det blev bara värre igen i mitt fästingbett… Matte och Stora matte tvättade och tog bort var.
011
Nu åker kragen på igen, suck…
015
Och vårt hemma är en enda röra! Stora husse kom med släpkärra och matte drog på sig jobbarkepsen och anlade improviserad ”flyttkarlsfrilla”! De körde ett lass skrotmöbler till soptippen. Det ser konstigt ut nu när t ex det slitna vardagsrumsbordet är borta…
004
Nu står det lådor och säckar ÖVERALLT! Mycket skoj att klättra i!!!
005

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Jamarns också…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *