Trötta men nöjda

Stora matte var trött efter att ha jobbat hela helgen med katthemmets jubileum. Men hon hade trots trötta ömma fötter ändå tid att ta ut mig på en liten kvällspromenad!

Och sedan hjälpte jag henne att räkna dagens slantar från bössor och försäljning, idag blev det 4 100 ungefär – en stor slant för ett litet katthem!

Tidningen NA kom också till jubileumet, hoppas det blir ett fint reportage! Mjau, mer om dagens äventyr kommer i morgon. Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Trötta men nöjda”

    1. Mjau nu har jag länkat till webartikeln, men har tyvärr inte sett om papperstidningen innehåller mer. NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *