Tyck synd om mej!

En pytteliten fästing under hakan gav mej ett hiskligt dumt sår… Stora matte tvättade med desinfektion, hade på salva och satte på mig den här hemskheten:
IMG_6315
Jag får inte ens tvätta min egen hals?! Suck…
IMG_6316

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

16 reaktioner till “Tyck synd om mej!”

 1. Klaga inte Wikki. Det kunde varit en sån där stor plastsak som man knappt kan äta när man har på sig 🙁

 2. Naw…Stackare,men hoppas du inte får någon följdsjuka som jag den där Borrelia 🙁
  Håller tummarna för att du slipper det & kragen sötir/Jam & Kram

 3. Men vad överbeskyddande hon är din matte.
  Vi (framförallt Max) har fått massvis med småsår efter fästingar, och de läker alltid bort efter någon vecka eller två.
  Se till att de tar bort den där dumma kragen…

  1. Mjau det värsta var att jag rivit i det så det var inte SMÅTT längre, det var en röd blaffa över halva halsen… Av en enda fästingynkis?! Men bara antiseptiska salvan torkat in så slapp jag kragen, puh. NosPuss Wikki

  1. Mjau, jag är lite känslig för otäckingarna, får väldiga bölder av dem, även om de bara suttit kort tid. Visst är det konstigt. NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *