Full fart med förberedelser

Vackra Binky är döv, vilket knappt märks – han är en underbar, aktiv och gosig kille!
IMG_6285
Här har det kommit paket från vännerna Solise, Vilda, Elvan och Rosetta! En härlig present som alla katthemskatter nu fått dela på! Tack å det varmaste!
IMG_6277
Här håller Nusse och jag på att planera mer för helgen… Det är mycket att ta tass om!
IMG_6275

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Full fart med förberedelser”

  1. Matte har oxå haft en vit katt som var helt döv, har hon berättat. Sedan hade hon en annan vit katt, som hade ett blått och ett grönt öga, som var döv på den sida som blåa ögat var..

    Tass tass

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *