Akta er för fönsterfällan

Här kommer världens kortaste klipp, men sänk ljudvolymen innan ni startar det så att inte det blir en chock för din katt:
httpv://youtu.be/QlucLQ0Ls4g
Jag fattar INTE hur man kan filma sånt här och flabba! Morr!

Det här visar något som jag skrivit om tidigare, nämligen hur farliga vikfönster eller tippande vädringsfönster kan vara! Här hos oss får ALDRIG sådana fönster stå öppna så att det kommer ut en tass ens en gång, för kommer man i kläm så är det inte säkert att man kommer loss med egen  kraft! Se bara på den här kämpande katten:
httpv://youtu.be/tgBYe-fkTZ0
Mjau, jag blir så arg på alla som står och filmar och tittar på, och inte ingriper – nospuss till killen som slutligen gör det! Men förstå hur ont det ska göra i veka livet på katten, som inte har en chans att komma loss och blir allt svagare…

Måste du ha fönster öppna, så ha dem öppna på ”traditionellt vis” eller sätt i ett säkerhetsgaller så att inget djur kommer ut eller in eller kan fastna! Var rädd om din katt!

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *