Cult of Otis – kallad av SkaparKatten

banner_770_200Jag har länge följt och beundrat en underbar katt, Otis, kallad av SkaparKatten att leda sina lärjungar och sprida det Goda Ordet och sina Lärdomar. Du hittar Otis och hans vänner om du klickar på denna banner:

Otis berättar nu på sin blogg och sin FB att hans hälsa är på upphällningen och hans människor, The Guardians, gör allt för att hans återstående tid ska vara så behaglig och bekväm som möjligt. De har till exempel byggt en trappa så att Otis ska kunna komma upp i sängen om han vill:
otis-on-bed-stairs-081213-2
Fast Otis tycker att den är väldigt behaglig att ligga på också…
Annars är Otis som de flesta katter och älskar alltså kattonger. Så han har fått många fina kattonger med låga kanter utplacerade i sitt rike, lätt att komma åt:
otis-outside-081613
Med hjälp av lärjungarna Broder Henry och Broder Oliver kommer Otis att se till att hans lärdomar sprids vidare, och att de elva budorden inte glöms bort. Eftersom Otis efter sitt infångande gjort åtskilliga mirakel, så tror jag att han med SkaparKattens hjälp kommer att fortsätta sitt värv långt bortom Regnbågsbron och därmed uppfylla sin kallelse!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Cult of Otis – kallad av SkaparKatten”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *