Sccchhhh!

Husse sover, ni får tassa tyst!
Jag tänkte bara skvallra om några saker:

Linnsen har ett lotteri på sin blogg, läs mer HÄR!ringhållare

Stora matte har hittat ytterligare TIO fina prydnadskatter att ha till försäljning på katthemmets 10-årsjubileum! Bland annat sådan här knasig ”fin-ful” ringhållar-kisse:

Bilder på resten av fyndkatterma kommer i kväll! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Sccchhhh!”

  1. Vad roligt, jag har en gång fyndat en likadan ringhållarmisse! Och ljushållarkissen med den roliga svansen i det senare inlägget känner jag igen till stilen, jag har köpt grejer från samma design på Kungsholmen i Stockholm.

    1. Mjau, och även om de kostade någon femma på fyndshopping idag så hoppas vi ju att de ska jama in större slant till katthemmet, eller hur!?? NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *