Vi håller tassarna tillsammans!

1102
Idag är jag bekymrad över Klosterkatterna gammelmatte Gitte som är på sjukhuset igen. Matte och jag har lagt ihop tassar och tummar och håller dem för ett snabbt tillfrisknande!
Vi hoppas också att Imma och Sören kryar på sig från sina sjukligheter och vi håller tass för att det ska gå bra i morgon för Melker, som med SnuffeFondens hjälp ska till veterinären… Vi spinner lite för Stora matte också som ska till doktorn i hopp om att få någon ordning på sin vingliga högersida, armen som inte vill fungera. Hjälp oss healingspinna för dem och alla andra som behöver det! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Vi håller tassarna tillsammans!”

  1. Vi healingspinner från Skåne i söder. Med hjälp av alla Wikkis vänner kan vi säkert omringa sjuklingarna med vår healing! Tasskramar till er alla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *