Det är ett tag kvar…

…tills vi ska flytta, men för säkerhets skull packar jag redan mina Wikktigaste saker:
002

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Det är ett tag kvar…”

    1. Mjau, men matte säger at jag kan dela med mig av leksakerna… Och det ska jag göra. Om matte delar med sig lika mycket av sina leksaker! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *