Fler bilder på Nidalee kommer här

034 031
Så här står det på Örebro katthems hemsida om henne:
Hona, svartsköldpaddsspotted med vitt, född augusti 2012. Väldigt social och gosig kisse. Van innekatt, men skulle  troligen fungera bra även som utekatt. Van vid andra katter, vill ha en busig kattkompis i sitt hem. Van vid stora  hundar och småbarn. Aktiv, lekfull och busig kisse som behöver en hel del stimulans. Inkom på grund av att ägaren inte  hade möjlighet att ha katterna kvar. Kommer från Örebro.
026
Jourhemmet som Nidalee bott i beskriver: ”Detta är ett litet busfrö, leker mycket och är väldigt förtjust i små bollar och råttor i snöre. Pratar när man  närmar sig och vill helst bli kliad på magen. Spinner högt och visar vad hon tycker är skönt. Nyfiken på nya grejer och  utforskar hela hemmet från golv till tak. Ingen knäkatt, men ligger gärna bredvid i sängen så man kan klia magen.  Trivs med barn, hundar och andra katter.” 013
Jag tycker Nidalee har lite samma fundersamma uppsyn som min lillasyster Nova:
022

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *