Söta plagg!

”Typiskt!” suckar matte. ”Varför fanns det inte så här coola kattmönster på kläder när jag var liten?!!”
lx1lx2
Men matte, jag gör ju pälsmönster på dina kläder VARJE DAG?!! Men jag har minsann sett söta bilder på dig som liten… Som den här:
(17)
Eller den här, när du somnat i Stora mattes famn med Semlan:
a(1)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *