Ledig daaaaag!

Hurrjam matte är ”ledig” idag – och Stora husse kommer snart! De ska meka med mattes och husses bilar och jag vet en bra sak: Det kommer att bli tid över till gos också! Magkli har jag tänkt mig…
wikkis_mage
Sedan ska matte och Stora matte packa mera saker. Jag lovar att ge dem en hjälpande tass!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *