HurrJam här är de första Katterna!

Nu har jag fått min biljett! Dags att tassa in till kattdjuren!
IMG_5641
Vi börjar med att hälsa på Pallaskatterna:
IMG_5647
Här sitter hanen Benny och spanar efter mat:
IMG_5658
Hans fru Frida stirrar uppfodrande på mig: ”Har du tagit min kyckling?”
IMG_5664
”Nehej där borta hamnade den visst!” IMG_5666
Bland publiken frågade barnen ”Vilka djur ska ni mata nu? När ska ni mata muttrarna?”

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *