Rösta på mig – igen! Jag vill bli DickeWikkiKatze!

fat

Här hittar du omröstningen för juli månad! Snälla be alla kattvänner att rösta på mig!
Jag är på första bildsidan med samma bild som förra gången. Just nu har jag bara 4 röster och en kisse med 6 röster leder. Kurr kurr kurr!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Rösta på mig – igen! Jag vill bli DickeWikkiKatze!”

  1. Matte tassade in och ’lajkade’ för vår räkning. Nu har du 5 röster men det fanns en med 7 så jag hoppas att alla läsare får sina människor att hjälpa dem att tassa in och rösta.

    Nosgos från ett mulet och kyligt Sollentuna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *