Akta er för robotgräsklippare!

httpv://youtu.be/XTSn6lnLqBo
Jag gissar att vi katter och våra ägare har bättre vett än de i filmen ovan som låter sin katt, även om den tycker om det, skramla omkring på åkgräsklipparen! Ett tvärstopp och kisse faller av och sedan vill ni INTE tänka er resten!!!

Men de flesta av oss håller sig på långt avstånd från brummiga klippare – det är mycket lurigare med de tystgående solcellsdrivna robotgräsklippare som blivit så populära! Mer än ett djur har rapporterats ha skadats när de ”lekt” med sådana och stoppat tassarna under klipparen…

Faran är större för hundar och bl a Djursjukhuset i Karlstad har skickat ut en varning efter att en jycke råkat illa ut på just detta sätt. Så lyd goda råd: Håll tassarna borta från klippmaskiner!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Akta er för robotgräsklippare!”

    1. Mjau hela idén att sätta kissen där är ju knäpp! No brain-husse? Typ? *ryser* TassKram Wikki

  1. Finns inga tester gjorda avseende tassäkerheten? Jag har sett robotklippare med jättestora kåpor. Folk klagar på att de inte klipper så nära kanten. Men de kanske är gjorda så med flit för att de ska vara säkrare?

    1. Mjau det finns ju mycket som är tassfarligt egentligen – man undrar hur konstruktörerna tänker (Eller INTE tänker!) på katter och barn och andra smådjur! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *