Påminnelse: Blå SommarTasseriet som stöder Kattstallet!

Eftersom vi är lite upptagna med att fira kattkompisen Tanja i kväll så glömde vi alldeles av att det fina T18-Tasseriet ju skulle avslutas! Oj oj…

Dessutom har några deltagare skickat slantar men inte löst tävlingsuppgiften eller vice versa, PLUS att en kattkompis just nödjamat ”Vår mänska har spenderat all vår kosing på att specialinreda vår bil så vi kan skjutsa missar åt katthemmet – kan inte Tasseriet få vara till den 25e när det kommer ny kosing?!” och det får mig att klia pälsen på tänkarstället bakom höger öra och fundera:IMG_5178

Kan vi ta och förlänga det Blå SommarTasseriet T18 en vecka till?! Mjau, det gör vi! Det ger FLER chansen att vara med och kan jama in fler slantar som Kattstallet behöver! Vi tar emot anmälningsavgift och tävlingsbidrag ända till den 26 juli! Häng på!

Alltså: Alla de här sakerna och lite Wikki Goodies kan du vinna genom att delta i mitt Blå SommarTasseri T18 som du hittar HÄR! All behållning går till Kattstallet!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Påminnelse: Blå SommarTasseriet som stöder Kattstallet!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *