Fyndställen…

FyndTajm på MyroIMG_5257rna igen… En fin tjock bok som Tanja hjälper till att visa här, den heter ”Treasury of great cat stories” och är sammanställd av Roger Caras 1986 med över 30 härliga katthistorier, för bara 15 kr!!!

Stora matte (Och även matte ibland.) strosar ofta förbi olika second hand-butiker eller går på loppisar, och då som oftast med siktet inställt på kattsaker. Denna sök-och-samlar-mani landar ibland i riktiga lyckofynd, och en del hamnar i skåpet med saker som sedan används till mina Tasserier eller till andra katthjälpsinsamlingar. På något sätt är det som att gräva guld i kattlådan!

Så har du någon kattbetonad sak som du vill ge bort: Kolla med ditt lokala katthem om de vill ha den! Många katthem har en liten säljhylla eller loppishörna, och intäkterna går till katterna!IMG_5258

Det behöver inte handla om perfekta nya saker eller dyrbarheter – för oss i katthjälpsbranschen är det oftare de många små slantarna som får byggas ihop till det viktiga stöd som bygger grunden till verksamheten! (Lite skrynkel i kanten spelar väl ingen roll, en gammal kattbok är ändå läsvärd!!) Välkommen med din gåva!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Fyndställen…”

  1. Min matte brukar också kika efter kattiga saker dom gånger hon är på Loppis eller i nån Secondhand butik 🙂
    På katthemmet i stan har dom Loppis då och då som min matte har lämnat grejer till flera gånger. Tyvärr har matte aldrig kunnat gå på någon av deras Loppisar för varenda en har krockat med hennes jobbehelger 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *