Kattgräs a la Rackartuss

Rackartuss 1
Efter att ha skickat en påse kattgräs till Rackartuss kom denna bild: En kisse som VERKLIGEN ÄÄÄÄÄÄLSKAR sitt gräs! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Kattgräs a la Rackartuss”

  1. Jag skulle just fråga om det var Rackartuss från Örebro katthem, men det ser jag nu! 😀 Själv har jag aldrig ätit ett grässtrå i mitt liv… förstår inte helt tjusningen med gräs… Nä, jag håller mig till kyckling och grädde istället!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *