Duktig brandman!

Se och njut:
httpv://youtu.be/SXiTe2341z8

”Lucky the kitten sure is lucky — and it’s a good thing he has nine lives.” säger brandmannen Cory Kalanick, som genom filmkameran på sin brandhjälm på detta sätt dokumenterade den lilla kattungens räddning! Det var inte mycket liv i den medvetslösa lilla kropp som hittades när Cory Kalanick gjorde en genomgång av ett nyss brunnet hem i Fresno, Californien. “I looked down, and you can actually see the cat shining in the spotlight of my flashlight, and I looked back, and that’s when I saw the cat and grabbed him.” berättar Kalanick. Han bar omedelbart ut den, lade den på sin arbetshandske för att skydda mot den heta asfalten och påbörjade återupplivningsförsök.
kitty
Han använde en liten ansiktsmask för baby och en helt tub syrgas för att försöka få liv i kattungen. “Used a wet rag to cool him down a little bit, he’s actually doing a lot better.” Efter nedkylning, syrgas och massage i nästan 15 minuter så kvicknade den lilla katten slutligen till och gav upp ett klagande jam. Den döptes till Lucky av brandmännen och lämnades till the Central California SPCA, som senare återförenade den med sina ägare. Lucky hade inte bara överlevt eldsvådan, grannar berättade att kattungen och hans syskon ursprungligen hade hittats övergivna i en shoppingkärra alldeles runt hörnet!

Kalanick avslutar ”I really hope that cat is being loved!”

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Duktig brandman!”

  1. I helgens nätbilaga av GöteborgsPosten så läste jag att en katt blivit räddad ur brinnande lägenhet och fått syrgas. Så hatten av till alla brandmän!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *