Fanta vann!

Jag tycker att Fanta var värdig vinnare av Dicke Katzes tävling! (Jag jamade ju redan i ett inlägg häromdagen att jag höll en tass på henne som segrare!) Titta vad fint:
FantaCat_small
Och visst är hon lik min kära vän Tanja:
tanj
Tack till alla er som röstade på mig! Vi får göra ett nytt försök i nästa omgång av tävlingen sedan i juli, eller hur!?? Jag ska be matte skicka in massor av söööööta foton av mig!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Fanta vann!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *