Rösta på mig!

di
Det här är katterna i ledningen just nu… Känner ni igen den i mitten på nedre raden!???
Just den katten vill att du går in och röstar HÄR!
Olivia skriver:
”Vote for your cat to be drawn as a Dicke Kat! Here the current leaders, but it’s close! Get a few friends in there and you could get your big guy drawn as a Dicke Kat this month! Voting ends Monday, June 24. Then we’ll do it all over again!”
Visst vill ni att jag blir ”konterfejad”!????

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Rösta på mig!”

  1. Vi har inte catbook så vi kan inte rösta, men vi håller tassarna för att du vinner!
    *nosbuffar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *