Tänk…

Hittade den här gamla bilden… Wikki_liten
Jag var allt ett litet ynk när jag kom till matte och husse! Annorlunda nu:
IMG_1675

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Tänk…”

    1. Mjau – fast efter alla eldsvådor här i Vivalla så letar vi faktiskt efter ett nytt hem! Håll tassarna! NosPuss Wikki

    1. Mjau, fast jag har mest MUSKLER! Matte säger att jag är byggd som en liten stridsvagn i päls, kompakt och stark! NosPuss Wikki

  1. Men Wikki sååå underbart att se dig som liten 😀
    Såå söt precis som nu/Jam & Kram

  2. Oj! Vilken skillnad! Vad härligt att se att du blivit så harmonisk och trygg hos din familj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *