Snälla rösta på mig att bli en ”Dicke Katze”!

dicke
Först tappade Dicke Katze bort min tävlingsbild! Men nu är den med i omröstningen som du hittar HÄR – snälla alla bloggvänner ge mig en röstning så att jag kan bli avporträtterad som rolig tecknad katt! ♥

Så här ser min tävlingsbild ut:
w
Från min Fluffigaste tid! *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *