Matte har lovat mer trimning

IMG_4040
Sedan de här bilderna togs i måndags, så har matte klippt mig ytterligare kring axlarna och bakbenen. Nu är det bara magpälsen kvar att snagga bort lite av. Sedan ska hon köra husses pälstrimmer på mig, säger hon. För att jämna till! Jag är inte helt säker på om jag kommer att samarbeta om det?!! Nåjam, hon har i alla fall lovat att INTE röra svansen, min stolthet!
IMG_4031
Det kanske inte syns så mycket på de här bilderna, men jag håller numera idealvikt! Allt lösfläsk och hängmage är faktiskt bortbantat! Jag är riktigt stolt över mig själv! Kurr!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Matte har lovat mer trimning”

    1. Matte ransonerar blötmaten ganska radikalt! Det gjorde susen. Torrfoder har vi fri tillgång till. NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *