Det är MIN Husse!!!

Härmed tar jag NOVA och tassar ett protestjam!
Om Husse tillhör någon så är han MIN!
Och det är JAG som ska KATTULERA!!!
mitt-051
Den här bilden är inte ny men den säger allt om hur mycket jag älskar dig, Husse!
Jag kommer att lysa som en liten superNova för dig hela dagen idag! Och ALLTID!
MysKurr Din Nova!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Det är MIN Husse!!!”

    1. Mjau pälsifierad Novarödkattsfärgad är husse också, gör sig särskilt bra på hans svarta väktarkläder… TassKram Wikki

  1. Massor av kattulationer till husse idag, och självklart är det DIN husse Nova! 🙂
    *nosbuffar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *